Agenda

Wat is er de komende tijd te doen? Komt het zien en/of meedoen! 

20% korting op bronzen beelden in 2020

Voor in je agenda: 12 en 13 december : Open Atelier. Om het jaar toch (op alle fronten 💶  ) positief af te ronden houd ik opruiming in mijn atelier. Prachtige beelden, met liefde gemaakt, die niet getoond of verkocht konden worden door afgelaste exposities dit jaar, verkoop ik nu voor een zeer aantrekkelijke prijs. En gedeelde smart is halve smart: elk beeld dat je koopt krijgt een korting van 20 %. Zo luiden we samen met een goed gevoel 2020 uit! Jij een mooi cadeau voor jezelf of voor de ander- iemand die je dit jaar zo heeft geholpen of een steuntje in de rug verdient. Ik blij omdat mijn werk dan toch bij kunstliefhebbers terecht komt en ik kan herinvesteren in nieuw werk. Prijzen vanaf 75 € . Liever online shoppen? In dat weekeinde post ik ook een aantal kleine beelden die je dan krijgt opgestuurd. Maar als je langskomt … Glühwein staat klaar! (10.00 – 16.30 uur)

Werkplaats: het hele jaar rond

In januari komen eindelijk weer twee nieuwe plekken vrij; voor de dinsdag. Je gaat om de week aan de slag met je eigen beeld: brons, steen of hout. Wat jij wilt. Je krijgt tips en advies om het beste uit jezelf te halen. Het is altijd erg gezellig en je hebt de ruimte om in alle vrijheid aan de slag te gaan. Tijd van: 10.00-15.00 uur. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

CCA Bronsgietweekenden

Het paradepaardje van CCA: de bronsgiet-weekeinden. Geef jezelf of iemand dit als Sinterklaas-cadeau: op 5-6 december zijn er nog twee plaatsen vrij. 

Deze ‘corona’ periode werken we in kleinere groepen, van maximaal 8 mensen. Om iedereen voldoende aandacht maar vooral ook ruimte te kunnen bieden. Voor de komende maanden loopt het alweer lekker vol. Meld je vandaag, met je vriend(in) of familielid, nog aan en wees gegarandeerd van een plekje. Kosten: 325 € incl BTW (incl boerenlunch, materiaal en professionele coaching tot de finishing touch)

Dit zijn de overige data:
16 & 17 januari,   3 & 4 april 
6 & 7 februari,     1 & 2 mei
6 & 7 maart,        5 & 6 juni

*NB. boeking kan niet opgezegd maar wel altijd verplaatst worden naar een later tijdstip als dit onverhoopt nodig is.

Meer activiteiten

Wil je jouw verjaardag, jubileum, team-uitje, afscheid of feest met je dispuut in brons gieten? Vraag vrijblijvend hier informatie over aan en we maken een persoonlijke offerte op maat.

Voor vragen of aanmeldingen kunt u mij hier mailen

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, nieuwe cursussen, speciale korting en als eerste een early bird kans krijgen? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

*Bij zowel de workshops als cursussen handhaven wij de meest recente regels en afspraken van het RIVM voor ieders veiligheid.