Agenda

Wat is er de komende tijd te doen? Komt het zien en/of meedoen! 

Kunstlijn Haarlem: 31 oktober & 1 november

Een Kunstlijn in iets afgeslankte vorm, zonder officiële openingen en iets kleiner. Maar wat een eer dat ik er bij kan zijn en dat deze 35e editie toch door kan gaan. 

Ik doe mee op uitnodiging van het Haarlemse hoveniers-echtpaar Pauline en Raymond Landwehr Johann van Tuin-Totaal. Je kent ze misschien van het blad BuitenLeven. Ze maken unieke tuinen, op maat. Zo delen we de liefde voor de natuur en creativiteit. Toen Pauline mij deze zomer dan ook belde en uitnodigde samen te werken met de Kunstlijn Haarlem zei ik meteen volmondig ja. Kom je langs? En: weten wie er nog meer mee doen? Kijk hier.

Bezoek-adres:
Kunstlijn Haarlem
Hoveniersbedrijf Tuin Totaal Haarlem
Oudeweg 30 2031 CC in Haarlem

Open Werkplaats: zaterdag 17 oktober

Een dagje lekker hakken in een steen? Wel eens gevoeld hoe het is om met was te werken? Op zaterdag 17 oktober, in de herfstvakantie, houden we Open Werkplaats. Lekker een paar uur zelf aan de slag. Materiaal is hier aanwezig. 

Geen tijd of zin maar wel nieuwsgierig naar mijn laatste beelden en op zoek naar een nieuwe frisse blik voor in je huis, tuin of balkon? Behalve het CCA is ook het Atelier de hele dag geopend en kan je mijn nieuwe beelden bewonderen. Ik leid je graag rond en dan kijken we samen naar jouw wensen. Voor in de gang, je tuin of op je balkon. 

Aanmelden (per mail of app) vooraf is verplicht bij Atelier-bezoek (we werken met tijdslots van een uur) en Open Werkplaats, zodat we over de hele dag goed kunnen spreiden. Zo is er toch meer mogelijk dan je denkt!  

Kosten: 50 euro, incl materiaal (tot 5 kilo) & coaching & versnapering. 
Open Werkplaats: vanaf 10 tot 15 uur.
Bezoek atelier: gratis, incl drankje.

CCA Bronsgietweekenden

Het paradepaardje van CCA: de bronsgiet-weekenden. Deze ‘corona’ periode werken we in kleinere groepen, van maximaal 8 mensen. Om iedereen voldoende aandacht maar vooral ook ruimte te kunnen bieden. Voor de komende maanden loopt het alweer lekker vol. Meld je vandaag, met je vriend(in) of familielid, nog aan en wees gegarandeerd van een plekje. Door de aanslag op de creatieve sector ben ik wel genoodzaakt vanaf 1 oktober de prijzen iets aan te passen. Liever met je eigen groep komen, op eigen gekozen data? Kan! 

Als je je aanmeldt ná 1 oktober 2020 betaal je 325 €. 
(Tot 1 oktober as betaal je nog 295 €).  

Dit zijn de data:
3 & 4 oktober, 7 & 8 november 
5 & 6 december, 16 & 17 januari 2021

*NB. boeking kan niet opgezegd maar wel altijd verplaatst worden naar een later tijdstip als dit onverhoopt nodig is.

Meer activiteiten

Wil je jouw verjaardag, jubileum, team-uitje, afscheid of feest met je dispuut in brons gieten? Vraag vrijblijvend hier informatie over aan en we maken een persoonlijke offerte op maat.

Voor vragen of aanmeldingen kunt u mij hier mailen

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, nieuwe cursussen, speciale korting en als eerste een early bird kans krijgen? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

*Bij zowel de workshops als cursussen handhaven wij de meest recente regels en afspraken van het RIVM voor ieders veiligheid.