Agenda

Werkplaats: het hele jaar rond

In januari komen eindelijk weer twee nieuwe plekken vrij; voor de dinsdag. Je gaat om de week aan de slag met je eigen beeld: brons, steen of hout. Wat jij wilt. Je krijgt tips en advies om het beste uit jezelf te halen. Het is altijd erg gezellig en je hebt de ruimte om in alle vrijheid aan de slag te gaan. Tijd van: 10.00-15.00 uur. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

CCA Bronsgietweekenden

Het paradepaardje van CCA: de bronsgiet-weekeinden. Geef jezelf of iemand dit als Sinterklaas-cadeau: op 5-6 december zijn er nog twee plaatsen vrij. 

Deze ‘corona’ periode werken we in kleinere groepen, van maximaal 8 mensen. Om iedereen voldoende aandacht maar vooral ook ruimte te kunnen bieden. Voor de komende maanden loopt het alweer lekker vol. Meld je vandaag, met je vriend(in) of familielid, nog aan en wees gegarandeerd van een plekje. Kosten: 325 € incl BTW (incl boerenlunch, materiaal en professionele coaching tot de finishing touch)

Dit zijn de overige data:
16 & 17 januari,   3 & 4 april 
6 & 7 februari,     1 & 2 mei
6 & 7 maart,        5 & 6 juni

*NB. boeking kan niet opgezegd maar wel altijd verplaatst worden naar een later tijdstip als dit onverhoopt nodig is.

Meer activiteiten

Wil je jouw verjaardag, jubileum, team-uitje, afscheid of feest met je dispuut in brons gieten? Vraag vrijblijvend hier informatie over aan en we maken een persoonlijke offerte op maat.

Voor vragen of aanmeldingen kunt u mij hier mailen

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, nieuwe cursussen, speciale korting en als eerste een early bird kans krijgen? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

*Bij zowel de workshops als cursussen handhaven wij de meest recente regels en afspraken van het RIVM voor ieders veiligheid.